Kittenbeleid

Onze kittens groeien bij ons op in de woonkamer zodat ze wennen aan alledaagse geluiden en situaties en zo goed gesocialiseerd raken.

Wij maken graag een goede match tussen kitten en nieuwe eigenaar en vinden het erg belangrijk dat onze kittens een fijn liefdevol thuis vinden. 

Wanneer u geïnteresseerd bent in een kitten dan maken we graag een afspraak voor kennismaking met ons en onze kittens en bent u van harte welkom in onze cattery.

Omdat wij moederpoes en kittens de eerste periode zoveel mogelijk rust gunnen kunt u een bezoek aan onze cattery in plannen vanaf het moment dat onze kittens 5 weken oud zijn. Wij vragen bezoekers om niet meerdere cattery's op een dag te bezoeken om verspreiding van eventuele ziektes te voorkomen. 

Reserveren van een kitten

Als u na een bezoek aan onze cattery enthousiast geworden bent over een kitten, en er een wederzijdse match gemaakt kan worden, kunt u het kitten, wanneer deze nog beschikbaar is, reserveren.  Bij reservering van een kitten werken wij met een reserveringsovereenkomst. Hierin leggen we vast dat u de nieuwe eigenaar wordt en voor welke kitten u heeft gekozen. Bij reservering vragen we een aanbetaling van 150,- euro*. 

Verhuizen

Vanaf 14 weken mogen de kittens naar hun nieuwe eigenaar verhuizen. Wij verkopen uitsluitend kittens met stamboom en werken met een koopcontract. De kittens worden verkocht als liefhebber dier, dit houdt in dat er niet met het dier gefokt mag worden. Bij vertrek zijn de kittens, twee keer geënt en in bezit van een vaccinatieboekje, ontwormd volgens schema, gechipt en voorzien van een stamboom van de vereniging NLKV. (Nederlandse langhaarkatten vereniging)

 

Als u interesse heeft in 1 van onze kittens of meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. Zie voor contactgegevens het tabblad Contact. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op uw vraag.

 

*Ziet een koper, om welke reden dan ook, af van de koop, dan zal er geen restitutie van de aanbetaling plaats vinden. Mocht de verkoper de koop annuleren dan wordt de aanbetaling terug betaald aan de koper.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb