Nieuws

 

 

18-07-2024

Helaas is de dekking van Chi-Chi niet geleid tot dracht. Wanneer Chi-Chi opnieuw krols wordt, brengen we haar opnieuw naar de kater.

14-06-2024

Recent zijn wij met onze poes Chi-Chi (kleur Lilac) naar de kater geweest. De komende weken is het afwachten of de dekking geslaagd is geweest. We wachten het af. 

Combinatie:

          Poes: Camille Chi-chi wagenvoorde             

Kater: Mr.Teddy vom Karlsruherstern.

 

Mocht de dekking geslaagd zijn dan verwachten we de kleuren Lilac en Chocolate.

 

28 mei 2024

De afgelopen dagen zijn wij met de poezen naar de dierenarts geweest voor de HCM test en de FeLV/Fip test.

De uitslagen van deze testen waren goed voor beide poezen. Wij zijn erg blij met deze uitslagen.

21-04-2024

Vandaag waren we met onze poezen Chi-Chi en Benthe op de poezenshow in Dalfsen. Beide poezen hebben hun eerste CAC punt behaald.

Chi-Chi mochten we voordragen voor best in show en werd unaniem door de jury gekozen als BEST IN SHOW!

 

11-02-2024

Nog een paar dagen geduld en dan kunnen we onze poezen inschrijven voor de internationale show in Dalfsen. Wij kijken er alweer naar uit.

29-Januari 2024

Onze mooie poes Benthe heeft op de wereldshow in Nijkerk de kwalificatie *U1 gehaald. We mochten haar voor brengen voor de best in show in de categorie jeugdklasse poezen 6-10 maand. Ze werd uiteindelijk niet gekozen door de jury maar behoorde wel tot de top 5, enorm trots en tevreden met dit resultaat.

Ook onze knapperd Chi-Chi kwam met een uitstekend resultaat weer thuis. Chi-Chi heeft de kwalificatie *U3 gehaald.

*U is UITMUNTEND, geschikt als tentoonstellingsdier en zeer geschikt voor de fok.

 

 

 

28 januari 2024 zijn wij aanwezig op de wereldshow van Neocat met onze Brits kortharen. Wij vertellen graag over onze poezen, ons (fok) beleid en maken graag kennis met u. 

 

SAMENWERKING Royal Canin

Het eerste levensjaar is misschien wel de belangrijkste periode in het leven van kittens. Deze periode staat in het teken van groei en karaktervorming, in deze fase wordt de basis gelegd voor een gezond leven. Goede voeding voor onze kittens, afgestemd op rasspecifieke kenmerken is daarvan een belangrijk onderdeel en helpt enorm.

Omdat wij het erg belangrijk vinden dat nieuwe kitteneigenaren het juiste voedingsadvies krijgen, zijn wij een samenwerking aangegaan met Royal Canin en kunnen wij u adviseren welke producten goed zijn voor uw kitten.

Tevens bieden wij kopers, bij aanschaf van een kitten van onze cattery, namens Royal Canin, een kittenpakket aan en kunnen de nieuwe eigenaren voor een gereduceerd tarief een kennismakingspakket bij ons kopen.

Wij kijken uit naar de samenwerking met Royal Canin, zodat we u nog meer van dienst kunnen zijn.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb